Evenementen

Evenementen

Door verschillende oorzaken raakt de natuur en de dieren steeds meer beschadigd. Het Wereld Natuur Fonds (WNF) vindt ook de leefomgeving van de egels belangrijk en is de mensen dankbaar die hen beschermt. Daarom is het WNF Regioteam Haaglanden een samenwerking aangegaan met St. Egelopvang Den Haag, namelijk een verhalenwedstrijd! Kinderen van 4-12 jaar kunnen meedoen aan deze wedstrijd. Het doel is om een mooi verhaal te schrijven over een egeltje en hoe die in de opvang terecht is gekomen. Geef…

Lees Meer Lees Meer

Elke 1e zaterdag (met uitzondering van januari en april) is de egelopvang van 14.00 tot 16.00 uur geopend voor belangstellenden. Hier lees je nieuwsberichten over de voorgaande open dagen.

Op zondag 26 november staan wij, samen met Vogelasiel de Wulp, met een kraam op de boekenruilbeurs in de St. Albaanskerk.

Op zondag 26 november 2017 van 12:00 – 16:00 uur is weer het Natuur– en Techniekspektakel in de Haagse Hogeschool. Tijdens het spektakel kunnen kinderen ervaringen opdoen op het gebied van natuur, milieu en techniek. Ook dit jaar is de Egelopvang er weer bij! Kom je ook? Hier vind je een impressie van enkele voorgaande jaren!