Extra open dag als Parel van de Flora en Faunawijken

Extra open dag als Parel van de Flora en Faunawijken

De parelvlag hangt buiten

Op zaterdag 29 oktober waren we rond 12.00 uur klaar met onze voorbereidingen en konden de bezoekers komen. Dat deden ze keurig druppel gewijs, zodat er steeds een klein groepje mensen was om ons verhaal over de egels aan te vertellen. Totaal zijn er ruim 60 mensen langs geweest, waaronder ook een paar toevallige passanten.

De diverse nog jonge egeltjes: Bobby, Saampje, en Adriaan hebben zich voorbeeldig gedragen. Aangezien deze allemaal als hele kleintjes waren binnengekomen en praktisch met de hand waren groot gebracht, hebben ze nu en dan een tijdje rustig in de handen van een van de vrijwilligsters gezeten. Als ze er genoeg van kregen, lieten ze dat duidelijk blijken en hebben we ze weer in hun hok terug gezet.

Egel Bobby

Één heeft zelfs uitgebreid laten zien dat ze zich bespugen bij een nieuwe geur, in dit geval een lik pindakaas op zijn egelbakje. Er waren heel wat egelartikelen uitgestald en er is bij elkaar voor ongeveer €80,- verkocht. In collectebussen was de afgelopen tijd ruim € 60,- gedaan. En enkele mensen hebben ter plekke het aanmeldingsformuliertje om donateur te worden ingevuld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *