Kijk en Doedag in het Haagse Bos

Kijk en Doedag in het Haagse Bos

Drukte bij het knutselen

Maandag 9 april organiseerde Staatsbosbeheer o.a in het Haagse Bos een Kijk en Doedag. We hebben daar met 2 kramen in regen en wind gestaan: met een knutsel kraam en een kraam voor informatie en verkoop van egelartikelen. Ondanks het slechte weer, was de belangstelling groot. Het kleien van egels blijft het meest populair. Pas toen alle klei op was werden er meer kaarten gemaakt en kleurplaten gekleurd ed.

Kraam in het Haagse Bos

Toen tegen 15.00 er stevige windvlagen kwamen en we bang werden om de balken van het dakje op ons hoofd te krijgen, zijn we snel gaan inpakken. Onze nieuwe jacks met het logo hebben deze dag hun nut bewezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *