De opvang is vol!

De opvang is vol!

De opvang blijft vol zitten! Het heeft zelfs de krant gehaald..

We hebben nog 12 egels uit kunnen zetten deze week, maar er zitten nog 32 egels in de zorg. Ze blijven echter binnen komen. In deze tijd gaan de egels vaak naar een zogenaamde tijdelijke zorgtuin om de winterslaap door te brengen. Zo kunnen ze in de gaten worden gehouden, maar ze moeten in het voorjaar weer uitgezet worden. Heeft u een 100% afgesloten tuin en bent u bereid een egel door de winterslaap periode te helpen, neem Contact met ons op, maar u kunt ook dagelijks tussen 10.00 en 12.00 uur langskomen bij de opvang. Dan gaan gaan u verder informeren over de te nemen stappen. Ook als u kleine egeltjes ziet of een egel overdag, op een voor egels gevaarlijke plek, kunt u ons of de dierenambulance Den Haag (070-3282828) bellen.

Dit bericht komt van onze Facebook pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *