Open dag juni

Open dag juni

Het was vandaag een fijne open dag bij de opvang. Er waren veel families en super geïnteresseerde bezoekers, in totaal ongeveer 55. Ook kwam er rond de € 45,- uit de verkoop van de winkel. Uiteraard geeft ons dat een goed gevoel! Op moment is er in de opvang helaas maar één egel die we konden laten zien. Verder zijn er wel enkele zorgwekkende egels, wonden door grasmaaiers, honden en ook heel zwakke egels. Die laten we, naast de dagelijkse verzorging vooral met rust.

Zie je overdag een egel? Kijk uit, denk niet gelijk dat er iets mis is. Het kan bijvoorbeeld een moeder zijn met een nest ergens, op zoek naar eten. Je kan hem wel even in de gaten houden en bij twijfel het gratis nummer van Dierenambulance Den Haag bellen op 070-328 28 28.

Mocht je de tuin gaan aanpakken, let dan op of er niet ergens een egel ligt te slapen. In de stad vind je ze op de gekste plekken!

Wil je vrijwilliger worden? In deze relatief rustige periode is het voor ons erg geschikt om nieuwe mensen in te werken. Neem Contact met ons op om je aan te melden!

Dit bericht komt van onze Facebook pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *