Verhalenwedstrijd

Verhalenwedstrijd

Door verschillende oorzaken raakt de natuur en de dieren steeds meer beschadigd. Het Wereld Natuur Fonds (WNF) vindt ook de leefomgeving van de egels belangrijk en is de mensen dankbaar die hen beschermt. Daarom is het WNF Regioteam Haaglanden een samenwerking aangegaan met St. Egelopvang Den Haag, namelijk een verhalenwedstrijd!

Kinderen van 4-12 jaar kunnen meedoen aan deze wedstrijd. Het doel is om een mooi verhaal te schrijven over een egeltje en hoe die in de opvang terecht is gekomen. Geef het verhaal een mooi einde! Wat je kunt winnen is een dagje meelopen met de vrijwilligers van de Egelopvang in Den Haag! Dan leer je alles over de egel en hoe je ze kunt helpen.

Stuur je verhaal tot uiterlijk 4 november 2017 naar wnfhaaglandenpr@gmail.com. De winnaar wordt geplaatst op de Facebookpagina van WNF regioteam Haaglanden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *