Bigmamma’s babies gevonden!

Bigmamma’s babies gevonden!

Bigmamma’s babies zijn gevonden! Jawel, wat we hoopten gezien haar gewicht, maar niet zeker wisten, vandaar onze oproep: Bigmamma droeg haar babies nog bij zich en is inmiddels van een prachtige 6-ling bevallen in de opvang. Uitdaging voor ons is mams en de kindertjes met rust te laten, door alleen wat en voer en water te verschonen. Als wij haar nu zouden uitzetten, is er geen nest, vandaar dat ze voor de komende weken in een afgezonderde ruimte is geplaatst met haar babies. Over week gaan we pas kijken hoe het gaat, om er voor te zorgen dat wij voor haar geen bedreiging vormen. Zo gaat dit de komende weken door. We weten nog niet welk geslacht de kleintjes hebben, maar als jullie ideeën hebben voor een of meerdere namen, stuur ze maar in!

Bigmamma en haar pasgeboren babies

Dit bericht komt van onze Facebook pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *