Robot maaiers

Robot maaiers

De eerste kleuteregeltjes hebben zicht gemeld. Gelukkig geen slachtoffers van Robot maaiers. Hopen dat dat zo blijft, maar als je met zo’n maaier maait of je kent iemand, wijs ze er asjeblieft op de kleine egeltjes die nu rondlopen en vraag of er overdag gemaaid kan worden in deze periode. je moet er toch niet aan denken dat…

De open dag is afgelopen zaterdag, ondanks dat het vakantie is in onze regio, goed bezocht! Altijd fijn die belangstelling voor onze opvang en de egeltjes. De eerste zaterdag van september is er natuurlijk weer een open middag.

In november zal de Emballage opbrengst van Jumbo Koornneef in Wateringen en die van de Jumbo Anemoonstraat voor de egelopvang zijn. Sparen dus die leeg flessen! Wij zullen nog een herhaalbericht plaatsen tegen die tijd.

Vul hier de vragenlijst over Egels en Robot maaiers in!


Dit bericht komt van onze Facebook pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *