De Drieling

De Drieling

Het is een dolle boel in de opvang! Veel kleintjes en meerlingen zorgen voor een drukte van jewelste. Gelukkig groeien de meesten snel en met een beetje mazzel mogen die nog uitgezet worden voor de winterslaap periode aanbreekt.

Bijgaand een foto van een van de meerlingen, een drieling, die twee weken geleden als ‘onsje egel’ bij ons werden gebracht. Ze gaan super!

Kijk uit met het opruimen van de tuin, er kan een egel zitten die jouw tuin wel als winterslaaplocatie ziet zitten. Het mooiste is als je dat beestje dan lekker laat, wat bladeren, takken laat liggen en misschien zelfs een afdakje tegen alle regen plaatst en af en toe wat brokjes neerzet. Een oude fietsmand, een halve bloempot etc, als er maar een ingang is en het de regen wat tegenhoudt. Ze zijn snel tevreden. Na de winterslaap vertrekken ze vaak weer.


Dit bericht komt van onze Facebook pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *