Wat een mooi cadeau!

Wat een mooi cadeau!

Een enthousiaste egelliefhebster heeft een heel mooi cadeau gebracht deze week. Zie hieronder haar verhaal en bijgaand de mooie foto. Lieve Magda, heel erg bedankt!

Ik ben deze aktie begonnen, omdat ik 11 jaar geleden een zieke egel in mijn schuur had, ik heb jullie toen gebeld en op advies van jullie de dierenambulance gebeld. Toen deze kwam en de egel wilde pakken hingen daar 5 hele kleine baby egeltjes aan, net geboren. Jullie hebben moeder egel helemaal opgelapt en vroegen jullie aan mij of deze terug geplaatst mocht worden bij mij in de tuin. Tuurlijk mag dat en we hebben de tuin afgesloten voor de kleintjes. En ja toen begon het de liefde voor egels, het zien opgroeien bij ons in de tuin met moeder, en ze waren zo slim als ze honger hadden gingen ze met de schoteltjes schuiven echt van we hebben honger, en de slakken ja die waren ook niet veilig, ze hebben ook hier hun winterslaap gehouden, in het voorjaar hebben we de tuin weer open gemaakt en gingen ze de weide wereld in. Maar mijn liefde is gebleven dat ik alles wat met egeltjes te koop is ik wil hebben. In 2009 kreeg ik mijn eerste egel beeldje van mijn zoon.

De AKTIE, ik dacht laat ik is onder mijn Facebook vrienden geld inzamelen, ging wel moeizaam maar beetje bij beetje kwam het, ik heb ook een kleine loterijtje gehouden vrienden konden een lootje kopen en daar heb ik een winnaar uit geloot die kreeg iets leuks, ook iemand van mijn vrienden Manon Wichgers heeft loterijen gehouden waarvan de helft naar de egels ging. Ik heb ook bij de jumbo Koornneef in Wateringen een verzoek gedaan voor statiegeld actie die gaat Volgende in, een maand lang en die opbrengst gaat ook naar jullie.

Gaaf toch? Ook de Jumbo Anemoonstraat schenkt de emballage van de maand november aan ons.


Dit bericht komt van onze Facebook pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *