Parkendag

Parkendag

29 mei Parkendag in het Zuiderpark

Deze dag begint ook een aardige traditie te worden. Dit jaar geen regen, maar wel erg veel wind, zodat alle spullen goed vastgelegd moesten worden. We hadden net als vorig jaar 2 kramen: een voor informatie over de Egelopvang en Vogelbescherming en een knutselkraam. Klei is gelukkig zwaar en waaide niet weg. Kleurplaten waren wel een probleem, waardoor er ter plekke nauwelijks gekleurd is, maar er wel kleurplaten mee naar huis zijn genomen. Alle klei was wel op toen we tegen 16.00 gingen opruimen.

De kleine opgezette egel trok weer veel bekijks en werd voorzichtig aangeraakt. Veel folders hebben we kunnen uitdelen en veel mensen hebben gezegd, dat ze zeker een keer zouden langskomen bij een open dag in de opvang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *