Fleur loopt de Vierdaagse voor de Egelopvang!

Fleur loopt de Vierdaagse voor de Egelopvang!

Dit jaar loopt Fleur Goedemans de Nijmeegse Vierdaagse voor Egelopvang Den Haag!

Onderstaande is overgenomen van de website van het Lissernieuws. Lees het hele artikel hier

De Lissese Fleur Goedemans is een jonge meid met een sportieve inborst en het hart op de goede plek. Zij gaat deze zomer de Nijmeegse Vierdaagse lopen en laat zich daarbij sponsoren voor de Egelopvang in Den Haag.

Dat het gekozen doel dit jaar Stichting Egelopvang Den Haag is, komt doordat Fleur gewoon heel erg dol is op egels. “Ooit kreeg ik van een vriendinnetje een egelknuffel cadeau, omdat wij egels allebei heel erg schattig vinden. Deze egel is mijn mascotte en gaat ook altijd mee naar turnwedstrijden en naar de Vierdaagse. Toen ik hoorde van de egelopvang in Den Haag ben ik een paar keer naar een open dag geweest en zag dat ze het geld daar goed kunnen gebruiken.”

Sponsor Fleur! Je kan je opgeven via haar eigen Vierdaagse pagina.
Neem ook eens een kijkje op haar Vierdaagse Facebook pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *