Aankondiging: open dag a.s. zaterdag

Aankondiging: open dag a.s. zaterdag

Frequente lezers van onze website of Facebook-pagina hebben het al gelezen: Fleur Goedemans heeft de Nijmeegse Vierdaagse gelopen voor Egelopvang Den Haag! Een prachtige prestatie van deze 14-jarige dame uit Lisse, waar we natuurlijk ontzettend trots op zijn. Hoewel de Vierdaagse alweer een tijd achter de rug is, is Fleur nog te sponsoren t/m 31 augustus.

Aankomende zaterdag, tijdens de open dag van de Egelopvang, komt Fleur rond 14:30 uur haar ingezamelde gift aan het bestuur overhandigen. Een bijzonder moment en zeker reden om deze dag een feestelijk tintje te geven! Bezoekers van de open dag zijn natuurlijk ook van harte welkom om Fleur te verwelkomen en aanwezig te zijn bij de feestelijkheden.

De open dag is op zaterdag 2 september van 14:00 t/m 16:00 uur. Jullie zijn van harte uitgenodigd!

Lees hier het persbericht
Lees hier het verslag van Fleur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *