Feestelijke en zonnige open dag september

Feestelijke en zonnige open dag september

Gisteren vond de open dag van september plaats en zoals aangekondigd, had deze een feestelijk tintje. Fleur Goedemans kwam langs, samen met o.a. haar moeder, om de Egelopvang een cheque van wel €815 te overhandigen! Fleur heeft deze donatie bij elkaar gekregen, door zich te laten sponsoren tijdens het lopen van de Nijmeegse Vierdaagse, waar ze aan deelnam samen met haar moeder. Ze liepen elke dag ongeveer 40 km, in totaal maar liefst 161,2 kilometer!

Dit is niet de eerste keer dat Fleur meedoet en zich heeft laten sponsoren voor een goed doel. Hierover en over haar motivatie om voor de Egelopvang te lopen, kunt je lezen in het artikel van LisserNieuws uit mei 2017.

Foto door Fleur’s moeder

Fleur kwam rond 14:30 uur aan bij de Egelopvang, waar wij haar opwachtten met taart én een bos gladiolen, zoals bij de finish van de Vierdaagse gebruikelijk is. Onze penningmeester Loes nam de cheque van Fleur in ontvangst. Als bedankje hebben wij haar uiteraard enkele egel-cadeautjes gegeven. Het was een prachtige dag, dus we hebben lekker taart kunnen eten in de zon, onder het genot van een glaasje “prik”.

Na deze lekkernijen heeft Fleur natuurlijk aandacht besteed aan degene voor wie zij het geld heeft opgehaald: de egeltjes. Vrijwilliger Mieke heeft Fleur mee laten kijken en laten helpen bij de verzorging van verschillende egeltjes, waaronder een heel kleintje.

De bezoekers van de open dag mochten uiteraard ook deelnemen aan de feestelijkheden. Iedereen werd bij aankomst een hapje en drankje aangeboden. Een leuke verrassing voor de meesten, hoewel sommigen het al op de website hadden gelezen. Er waren al met al meer dan 60 bezoekers en er is ook veel verkocht in het winkeltje. Om 16:00 uur is iedereen weer vertrokken en konden wij terugkijken op een gezellige, zonnige en feestelijke open dag!

Bekijk alle foto’s in het album Sponsorloop Fleur

BEDANKT FLEUR!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *