Egels in de thuiszorg

Egels in de thuiszorg

Bij de Egelopvang krijgen wij allerlei egels binnen. Ook de baby’s die door de moeder uit het oog verloren zijn (tijdens een wandeling, of te snel dachten het wel alleen te kunnen) weten ons gelukkig te vinden. Bij één van onze thuisverzorgster zijn Vetje, Martin(a) (even afwachten) en Amper ondergebracht. Het gaat goed met de kleintjes. Poes Winsky is het wel gewend en vindt het prima, kleine Nala is nog wel heel nieuwsgierig. Ze voelt met haar poot en snorharen, gaat helemaal goed dus.

Op de foto’s Poes Nala die egeltje Amper gedag zegt én egeltje Amper terug in de opvang, lekker vertroeteld in een handdoek na een badje.

Dit bericht komt van onze Facebook pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *