Humpey de kleine egel

Humpey de kleine egel

Het is nog steeds ontzettend druk in de Egelopvang, momenteel verzorgen de vrijwilligers maar liefst 42 egels!

Ook worden er veel baby-egeltjes gebracht. Ze zijn vaak heel zwak of verzwakt. Deze gaan naar de thuiszorg, omdat ze echt in de gaten gehouden moeten worden. Zo ook Humpey (zie onderstaande foto’s), die werd met 70 gram en een wondje naar de opvang gebracht. Het wondje is gehecht en Humpey doet het goed. Hij krijg af en toe een Betadine-badje om het wondje schoon te houden maar het lijkt goed te gaan. Hij eet graag en gretig en laat zich prima verzorgen. Dat zijn wel de signalen dat het egeltje in elk geval geholpen wil worden!

Wanneer een egel hulp nodig heeft, lees je hier!


Dit bericht komt van onze Facebook pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *