Stem op Stichting Egelopvang Roosendaal!

Stem op Stichting Egelopvang Roosendaal!

Op verzoek van onze collega’s van Stichting Egelopvang Roosendaal, vragen wij hierbij aandacht voor het volgende. Vanuit de in 2010 opgerichte “Stichting Specsavers Steunt” is er een actie waarbij een goed doel kans maakt op een jaar lang financiële steun. Stichting Egelopvang Roosendaal doet hier aan mee. Iedereen die deze Egelopvang een warm hart willen toedragen, kan vanaf donderdag 23 november t/m donderdag 30 november elke dag stemmen op deze Egelopvang.

Stem op Stichting Egelopvang Roosendaal!

“Stichting Egelopvang Roosendaal is opgericht in 1999 en bestaat geheel uit vrijwilligers die naast hun gewone baan in de egelopvang werken. In de egelopvang is plaats voor ongeveer 35 egels tegelijkertijd. Alle egels, die gewond, ziek of moederlooszijn, kunnen bij ons terecht voor verzorging en herstel. Als de egel weer gezond is, wordt hij op een rustige plek in de natuur vrijgelaten. Dat is de kroon op ons werk!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *