Natuur- en Techniekspektakel groot succes!

Natuur- en Techniekspektakel groot succes!

Afgelopen weekend was de Egelopvang zoals elk jaar weer aanwezig op het Natuur- en Techniekspektakel in de Haagse Hogeschool. Dit jaar met zes van onze vrijwilligers, te herkennen aan de gele bodywarmers. Het spektakel was zeer druk bezocht, het was erg leuk maar vooral ook leerzaam. We hebben super genoten van alle kinderen, vragen en activiteiten. Er werd op spelende wijze (door te doen, te kijken, te voelen, te ruiken en te knutselen) erg veel geleerd en de sfeer was fijn. En wat een creativiteit weer!

Bekijk voor een indruk van deze gezellige dag de fotogalerij.


Dit bericht komt van onze Facebook pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *