We zijn weer geopend!

We zijn weer geopend!

Na een paar weken gesloten te zijn geweest i.v.m. een opknapbeurt binnen in de opvang, zijn we weer open om egels die onze hulp nodig hebben op te vangen. Ook is afgelopen zaterdag weer de eerste open dag geweest. Allereerst dank aan de vrijwilligers van vogelasiel de Wulp en egelopvang Zoetermeer die de egels tijdelijk hebben opgevangen Om de kosten zo laag mogelijk te houden is er ook veel gedaan door de vrijwilligers zelf en het resultaat mag er zijn. Opnieuw gesauste muren en ander schilderwerk maakt het weer een schone en gezonde omgeving voor de egels en de vrijwilligers. De renovatie is nog niet helemaal klaar, dus we gaan nog even door. Kom vooral naar het eindresultaat kijken tijdens de open dag op 1 september!


Dit bericht komt van onze Facebook pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *