De slapers ontwaken

De slapers ontwaken

Er is al veel over gepubliceerd. De lange droge zomer heeft haar slachtoffers in de engelpopulatie geëist. Veel egels die veel te verzwakt de winterslaap ingingen worden nu al wakker, mede door de hoge temperaturen en helaas, er is nog niet genoeg voedsel te vinden. Dus weet je dat er egels in de omgeving zijn of waren, zet wat water en brokjes of meelwormen neer om ze te helpen.

In de opvang beginnen de eerste slapers wakker te worden en de egels die nu binnen komen hebben vooral honger, dus die zijn we heerlijk het verwennen zodat ze zo snel mogelijk aanmerkelijk aangedikt, weer kunnen worden vrijgelaten.

In april is er geen open middag, omdat we de dagen van de duinenmars begin april open zijn en rondleidingen geven.

Daarnaast zal naast onze allereerste prioriteit, de egel, ook extra aandacht worden gevraagd voor donateurs. Veel van onze trouwe jarenlange donateurs, zijn helaas overleden en er is in verband met de continuïteit van de opvang, ook in de toekomst behoefte aan meer donateurs. Ook een eenmalige gift is van harte welkom. Ons jaarverslag komt binnenkort uit, voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *