Open dagen Duinenmars 2019

Open dagen Duinenmars 2019

Afgelopen weekend was er weer de Duinenmars. Wat een prachtig weer en wat een boel wandelaars, top!
Ook de Egelopvang heeft weer vele van hen mogen verwelkomen en er zijn heel wat gratis rondleidingen gegeven. Veel vrijwilligers hadden heerlijke cake, brownies, cupcakes en hartige snacks gemaakt en die werden gretig afgenomen. Er werd flink gegrabbeld in onze grabbelton, dat blijft leuk. Ook de limonade, koffie en thee die onze trouwe Leo van Omnigroen verzorgde was weer heel welkom.

Dank iedereen voor alle interesse en het kopen van leuke egel geschenken, ook dat maakt dat deze dagen voor de opvang heel fijn zijn.

Wil u ook wel eens een rondleiding? Elke eerste zaterdag van de maand is er tussen 14.00 en 16.00 uur staan onze deuren open en vertellen wij u, wat de vrijwilligers doen en hoe wij de egels verzorgen tot ze weer mogen worden uitgezet.

Graag tot ziens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *