Helpt u ons als donateur?

Helpt u ons als donateur?

Beste lezer,
St. Egelopvang Den Haag kan uw hulp goed gebruiken!

Met een groep van ruim 30 vrijwilligers, bieden wij al 30 jaar hulp aan gewonde, zieke en jonge egels. Daarnaast is ook het geven van educatie een belangrijke activiteit. In onze opvang bij De Savornin Lomanlaan vangen we jaarlijks 250 tot 300 egels op. Geheel dankzij de financiële steun van vele particulieren, zonder enige vorm van subsidie.

In onze stad komen gelukkig nog steeds veel egels voor. Meestal redden ze zichzelf prima. Maar soms hebben ze onze hulp nodig. Door toename van verkeer, de lange en droge zomers is het steeds moeilijker voor ze voldoende voedsel te vinden. Steen wint het in de tuinen vaak van groen. Wij helpen ze met tijdelijke opvang, voeding en medische zorg. Dat kost geld. Wilt u ons helpen? Dat kan eenvoudig door u aan te melden als donateur. Uiteraard is ook een eenmalige gift ook zeer welkom!

Als tegenprestatie bent u van harte welkom bij onze opvang. We zijn elke eerste zaterdag van de maand van 14.00 – 16.00 uur open, met uitzondering van januari en april.

Alvast dank!
De Stichting Egelopvang Den Haag en omstreken.
Namens het bestuur, Drieka Rog

ING rekening nummer NL98 INGB 0004 5951 83
t.n.v. Stichting Egelopvang te Den Haag
o.v.v. donatie FB


Dit bericht komt van onze Facebook pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *