Duinenmars 9 en 10 april 2011

Duinenmars 9 en 10 april 2011

Ook dit jaar kunnen we terug kijken op zeer succesvolle dagen, waarbij het weer meewerkte met een aardig zonnetje.

Al voor 11.00 stonden de eerste bezoekers op de deur te bonzen, zodat om elf uur onze voorzitster direct al met de eerste rondleiding begon. De rondleiders hebben in totaal aan meer dan 800 mensen over de egels verteld en een egel laten zien. Twee vrijwilligers hebben een paar keer een groep buiten verzameld en daar in het zonnetje een verhaal gehouden en een egel laten zien. Zo konden er in een keer 30-60 mensen worden bereikt. Aangezien niet iedere bezoeker met een rondleiding meeging, hebben we dus ruim 1000 mensen op bezoek gehad.

Zaterdag en zondag zijn er vele kopjes gratis koffie, thee en limonade geschonken en zijn er plakjes cake en tosti’s verkocht, wat € 158,50 heeft opgebracht. Onze breister heeft heel veel baby egels voor de grabbelton gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *