Egels op de boekenruilbeurs

Egels op de boekenruilbeurs

De Egelopvang op een boekenruilbeurs? Waarom niet, egels lezen tenslotte ook!

Afgelopen zondag stond onze vrijwilliger Els voor het eerst met de egelkraam op de boekenruilbeurs bij de St. Albaanskerk. Er werd naar hartelust boeken en dvd’s geruild, maar ook onze egelkraam werd goed bezocht. Hier waren allerlei handgemaakte egel-artikelen te koop. Heel wat gebreide “moeder met kindjes” en egeltjes met boekjes, bladmuziek of breiwerk in de pootjes werden verkocht. Ook de mini-egeltjes en de hangende kerstegeltjes gingen hard. Het was erg gezellig!

Had jij dit jaar ook wel een egel in de kerstboom willen hangen, maar hebt je de kraam gemist? Goed nieuws: de winkel met egel-artikelen is ook altijd geopend tijdens onze open dagen. De eerst volgende is komend weekend, op zaterdag 2 december. Net op tijd voor de feestdagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *